Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Infrapunalämmitin ulkotiloihin

Älä anna kylmien iltojen pysäyttää sinua, vaan nauti yhä ulkotilastasi! Käytä apuna infrapunalämmitintä, joka tarjoaa miellyttävää lämpöä, jotta voit oleskella terassilla tai parvekkeella pidempään. Lue tästä, mikä infrapunalämmitin sopii parhaiten sinun ulkotilaasi!

Kuinka monta wattia infrapunalämmittimessä pitää olla?

Infrapunalämmitin, jossa on 600–1 200 watin teho, lämmittää noin 10 m² kokoisen alueen riippuen siitä, mihin se sijoitetaan ja minkälainen tila on. Jos haluat lämmittää ison ja avoimen tilan, kuten terassin, tarvitset tehokkaan noin 11 kilowatin kaasulämmittimen.


Miten infrapunalämmitin sijoitetaan?

Infrapunalämmitin kannattaa sijoittaa pistorasian lähelle, mutta kuitenkin turvallisen etäisyyden päähän seinistä, katosta ja syttyvistä materiaaleista.


Huomioitavaa!

Noudata aina käyttöohjeita! Niihin on merkitty myös infrapunalämmittimen IP-luokitus, joka ilmaisee laitteen vedenkestävyyden. Siitä näet, voitko sijoittaa lämmittimen ulos.

Jalustalla varustettu infrapunalämmitin on helposti siirrettävä

Kun terassilämmittimessä on jalusta, sinun ei tarvitse asentaa sitä seinälle tai kattoon. Se on erinomainen vaihtoehto, jos haluat järjestää kalustuksen välillä uudestaan. Lattialle sijoitettava malli, jossa on korkea jalusta, ei lämmitä suurta aluetta. Sitä voi kuitenkin siirrellä helposti tai sen voi siirtää syrjään, kun sitä ei tarvita.


Jos infrapunalämmittimessä on kallistettava lämmityspää, se on helpompi sijoittaa siten, että se ei ole tiellä, mutta voit kuitenkin valita lämmön suuntauksen!

Siirrettävä infrapunalämmitin on pieni ja joustava

Pienikokoinen ja siirrettävä infrapunalämmitin vie vähemmän tilaa, ja sitä on helppo siirtää tarpeen tullen. Useita malleja voi käyttää sekä sisällä että ulkona, joten ne sopivat sekä parvekkeelle että asuntovaunun etutelttaan.


Älykäs pyörimistoiminto!

Pienen infrapunalämmittimen pyörimistoiminto on mahtava! Pyörivä liike levittää lämpöä kaikille seurueen jäsenille.


Ripustettu infrapunalämmitin sopii ruokailualueelle

Kattoon asennettava infrapunalämmitin ripustetaan lampun tapaan ulkotilan sohvaryhmän tai ruokapöydän ylle. Koska ulkotila on mukava paikka viettää aikaa perheen kanssa ja kestitä vieraita, lisälämpö on usein tervetullutta. On hyvä idea ripustaa infrapunalämmitin kattoon, koska se säästää lattiatilaa ja on samalla pikkulasten ulottumattomissa!


Lisää lämpöä, kun ilta etenee ja ilma viilenee, tai laske lämpöä, jos terassilla on liian lämmintä!

Kaasulämmitin suuriin avoimiin tiloihin.

Jos haluat enemmän lämpöä suurelle terassille tai parvekkeelle, jossa on avoin seinä, saatat tarvita kaasukäyttöisen terassilämmittimen. Palava liekki ei vaadi sähköä ja se lämmittää tehokkaasti suuria tiloja, joten päivälliskutsut tai juhlat voivat jatkua pidempään!


Älykäs pietsosytytys!

Sisäänrakennetun pietsosytytyksen ansiosta kaasulämmitin on helppo sytyttää ja liekkiä on helppo säätää tarvittaessa.