Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Vinkkejä onnistuneisiin loppukesän juhliin!

Näin kesällä kannattaa tehdä puutarhasta juhlapaikka! Olemme siksi koonneet parhaat vinkit ja tuotteet, jotta voimme luoda sekä juhlavan että viihtyisän tunnelman loppukesän puutarhaan.

Suojaudu sateelta ja auringolta juhlateltalla tai paviljongilla

Puutarhajuhlissa tarvitaan usein lisää tilaa, mutta myös suojaa sateelta ja varjoa auringolta. Juhlateltat ja paviljongit ovat olennainen osa puutarhajuhlia. Sen lisäksi, että ne antavat tarvittavaa suojaa, niiden sisäpuoli voidaan myös koristella juhlavamman tunnelman saamiseksi.

Ota huomioon!

Jos juhlat ovat arkisemmat, juhlateltta sopii hyvin ja antaa varjoa aurinkoisina päivinä. Muista, että pärjäät hyvin myös esimerkiksi aurinkovarjoilla ja aurinkopurjeilla, joilla voidaan luoda pieniä saaria tai keitaita puutarhaan.

Kokoontaitettavia tuoleja ja kalusteita on helppo siirrellä

Jotta sinulla olisi juhlien järjestäjänä helppoa, kannattaa panostaa huonekaluihin, tuoleihin ja pöytiin, jotka on nopea ottaa esiin ja kerätä pois sekä käteviä säilyttää. Esimerkkejä näistä ovat kokoontaitettavat tuolit ja pöydät – huonekalut, joilla vieraat voivat istua, mutta joita voi myös käyttää esimerkiksi tarjoilupöytänä.

Vinkki!

Jos sinua mietityttää, luovatko pitkät katetut pöydät ja kiinteät paikan liian jäykän tunnelman: Kokeile järjestää pöydät ja tuolit pienempiin ryhmiin.

Kata ja koristele oikean tunnelman luomiseksi

Riippuen siitä, millaiset juhlat järjestät – rapujuhlat, grilli-illan, syntymäpäiväjuhlat tai valmistujaiset – voit luoda hetkeen sopivan tunnelman kattauksella ja koristeilla. Oikeilla tarvikkeilla voit saada todella juhlavan tunnelman!

Muista!

Koristele puutarha tai juhlateltta valonauhoilla, juhlanauhoilla, lyhdyillä, kukilla ja muilla koristeilla. Anna luovuuden virrata!

Valmistele pelejä ja leikkejä

Tee juhlista hauskemmat leikeillä ja aktiviteeteilla! Voit helposti valmistella erilaisia pelejä ja leikkejä, kuten kroketin ja kubb-pelin tai järjestää vaikka kokonaisen viisiottelun, jossa on muun muassa tikanheittoa, pallonheittoa ämpäriin ja bocciaa. Ehkä voitte pelata polttopalloa tai miksei saippua-polttopalloa?
 

Panosta klassiseen visailuun – kysymykset voivat koskea esimerkiksi juhlien sankaria!

Pysy lämpimänä ja pidä hyttyset pois!

Kukaan ei halua palella juhlissa! Muista siksi varata vilttejä, infrapunalämmittimiä ja kaasulämmittimiä, jotta vierailla on mukavaa ja juhlat voivat jatkua pidempään. Muista myös klassiset viltit, jotka tuovat myös mukavuutta. Älä myöskään aliarvioi hyttystorjuntalaitetta, jota kaikki arvostavat.

Idea!

Luo lisätunnelmaa tulisijalla ja kynttilöillä. Sen sijaan, että sytytät tulisijan (tyhmä idea kesällä!) voit sytyttää kynttilöitä tai vaikka LED-kynttilöitä tulisijaan – kaunista ja tunnelmallista.

Suunnittele siivousta jo etukäteen

Nyt tulemme siihen, mitä kukaan ei halua ajatella... siivoukseen. Tiedämme, että ei ole koskaan hauskaa herätä seuraavana päivänä ja alkaa siivota juhlien jälkeen. Tässä on joitakin vinkkejä, joilla teet tylsästä työstä vähän helpompaa:
Varaa roskakoreja, kierrätysastioita ja jätesäkkejä ja laita ne ulos jo ennen juhlien alkua. Se kannustaa vieraita laittamaan roskat heti oikeaan paikkaan.
Osta siivousharja, rätti, puhdistusainetta ja muita siivoustuotteita valmiiksi. Kauppaan lähteminen seuraavana aamuna on vihoviimeistä...
Jos käytät posliiniastioita, tyhjennä astianpesukone valmiiksi. Ehkä voit laittaa pikaohjelman päälle jo illan aikana?
Toinen vaihtoehto ovat tietenkin kertakäyttöastiat siivouksen helpottamiseksi entisestään. Saatavana on ympäristömerkittyjä kertakäyttöastioita!
 

109 Tuotteet