Jula
screenreader_text_site_main_search

Tämä on Jula

Ruotsalainen perheyritys Jula on nyt yksi Pohjoismaiden suurimmista tee-se-itse-ketjuista. Yli 15 000 kodin, puutarhan ja vapaa-ajan tuotteella haluamme motivoida sinua yksinkertaistamaan arkeasi ja luomaan itsellesi aktiivisen ja nautinnollisen elämän. Haluamme yhdessä innostaa jokaista ihmistä hoitamaan korjaustyöt itse!

Jula numeroina

121 myymälää (Ruotsi 63, Norja 38, Puola 19 ja Suomi 2)
Liikevaihto: 10,46 miljardia Ruotsin kruunua (2021)
Julan keskusvarasto on Pohjois-Euroopan suurin varasto (ja yhtä suuri kuin 14 jalkapallokenttää)
Työntekijät: yli 4000!

Kaikki alkoi klapikoneesta vuonna 1979

Nykyään tarjoamme yli 15 000 työkalua, rakennustarvikkeita, työvaatteita, puutarhatyökaluja, autotallituotteita ja kotitaloustarvikkeita sekä tunnetuilta tuotemerkeiltä että uusilta tulokkailta. Valikoimastamme löytyy aina jotain uutta ja voit luottaa edullisiin hintoihin!

Ruotsalainen perheyritys – nyt on yli 110 tavarataloa, Pohjois-Euroopan suurin varasto ja verkkokauppa 5 maassa

Usko tai älä, mutta Jula oli muinoin pieni yritys – ja pienyrittäjän ajatusmaailma kuvastaa toimintaamme edelleen monilla tavoin. Matkan varrella on tapahtunut paljon ja nyt toimimme useissa maissa, meillä on yli 110 tavarataloa ja Pohjois-Euroopan suurin keskusvarasto. 

1979 – Jula perustetaan Jultorpin tilalla ja se kasvoi nopeasti moderniksi tehtaaksi, jossa toiminta keskittyi tuotantoon, asennustöihin, varastointiin ja pakkaamiseen.
1985 – Julan ensimmäinen tavaratalo avataan Skarassa (tämä ”Julahuset” on vieläkin olemassa!)

1992 – Jula avaa toisen tavaratalonsa Tukholman Drottninggatanille, keskelle pääkaupungin keskustaa.
2000 – Moderni suuri tavaratalo avataan Kungens Kurvassa, Tukholmassa. Tämä oli Julan ensimmäinen ”Big box”-tavaratalo, konsepti, josta tuli malli useille tuleville tavarataloille.
2004 – Julan keskusvarasto vihitään. Tämä on nykyisin Pohjois-Euroopan suurin varasto!
2008 – Jula laajenee Eurooppaan, kun yritys avaa ensimmäisen tavaratalonsa Norjassa. Tässä vaiheessa Julalla on jo 1000 työntekijää ja 28 tavarataloa.
2011 – Jula laajenee uuteen maahan – Puolaan.
2022 – Nyt Julan on aika laajentaa Itävaltaan ja Suomeen!
2023 – Julalla on kaksi tavarataloa Suomessa; Vaasa ja Raisio. Lisäksi Jula.fi verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri.