Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Tietoa meistä

Jula on ruotsalainen perheyritys ja yksi Pohjoismaiden suurimmista kodinfiksausketjuista. Valikoimastamme löydät yli 15 000 kodin, puutarhan ja vapaa-ajan tuotetta edulliseen hintaan. Haluamme motivoida sinua helppoon, yksinkertaiseen arkeen ja luomaan itsellesi aktiivisen ja nautinnollisen elämän. Tavoitteemme on innostaa jokaista ihmistä hoitamaan korjaustyöt itse!

Jula numeroina

  • 137 tavarataloa (Suomessa 8, Ruotsissa 68, Norjassa 41, Puolassa 20)
  • Liikevaihto: 10,46 miljardia Ruotsin kruunua (2021)
  • Julan keskusvarasto on Pohjois-Euroopan suurin (yhtä iso kuin 35 jalkapallokenttää)
  • Työntekijöitä on yli 4000

Kaikki alkoi klapikoneesta vuonna 1979

Julan valikoimasta löydät yhteensä yli 15 000 työkalua, rakennustarviketta, työvaatetta, puutarhatyökalua, autoilutuotetta ja kotitaloustarviketta. Tarjoamme tuotteita sekä tunnetuilta brändeiltä sekä omilta tuotemerkeiltä. Valikoimastamme löytyy aina jotain uutta ja voit luottaa edullisiin hintoihin!

Ruotsalainen perheyritys, lähes 130 tavarataloa, Pohjois-Euroopan suurin varasto ja verkkokauppa 5 maassa

Usko tai älä, mutta Jula oli aikoinaan pieni yritys. Siksi pienyrittäjän ajatusmaailma kuvastaa toimintaamme edelleen monilla tavoin. Matkan varrella on tapahtunut paljon ja tänä päivänä Julan löytää viidestä eri maasta. Meillä on lisäksi lähes 130 tavarataloa ja Pohjois-Euroopan suurin keskusvarasto.
1979 – Jula perustetaan Jultorpin tilalla. Yritys kasvoi nopeasti moderniksi tehtaaksi, jossa toiminta keskittyi tuotantoon, asennustöihin, varastointiin ja pakkaamiseen.
1985 – Julan ensimmäinen tavaratalo avataan Skarassa. Tämä ”Julahuset” on vieläkin paikallaan.
1992 – Jula avaa toisen tavaratalonsa Tukholman Drottninggatanille, keskelle pääkaupungin keskustaa.
2000 – Moderni, suuri tavaratalo avataan Kungens Kurvassa, Tukholmassa. Tämä oli Julan ensimmäinen ”Big box”-tavaratalo. Tästä konseptista tuli malli useille tuleville tavarataloille.
2004 – Julan keskusvarasto avataan. Tämä on nykyisin Pohjois-Euroopan suurin varasto!
2008 – Jula laajenee Eurooppaan, kun yritys avaa ensimmäisen tavaratalonsa Norjassa. Tässä vaiheessa Julalla on jo 1000 työntekijää ja 28 tavarataloa.
2011 – Jula laajenee Puolaan.
2022 – Julan laajenee Suomeen ja Itävaltaan.
2023 – Kaksi tavarataloa Suomessa; Vaasa ja Raisio. Lisäksi Jula.fi verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri. Loppuvuoteen mennessä Julalla on yhteensä seitsemän tavarataloa kun Hyvinkään, Keravan, Kaarinan, Hämeenlinnan ja Seinäjoen Julat avataan. Laajeneminen jatkuu ja rakenteilla on lisäksi Lohjan tavaratalo, joka aukeaa 2024.