Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

JulaClub ehdot

1. Jäsenyytesi

1.1. JulaClub on etuus- ja kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä keräät pisteitä Julasta ostamistasi tuotteista ja jossa voit jäsenenä hyödyntää JulaClubin tarjoamia etuja, tarjouksia ja kampanjoita.

1.2. Jäsenkerhon omistaa ja sitä ylläpitää Jula Finland Oy, y-tunnus 3237192-2 ("Jula"). Jäseneksi liittyminen edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias, sinulla on suomalainen henkilötunnus, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on sähköpostiosoite.

1.3. Voit rekisteröityä Jula-myymälöissämme tai sähköisten alustojemme kautta. Jäsenyys on henkilökohtainen ja rekisteröitymällä hyväksyt nämä JulaClubin jäsenyysehdot.

1.4. Ehtoja voidaan päivittää, ja uusin versio löytyy aina täältä sähköisiltä alustoiltamme.

2. Bonus ja jäsenedut

2.1. Kaikki Suomessa Jula-myymälöissä ja verkkokaupassa tehdyt ostokset oikeuttavat bonukseen, lukuun ottamatta lahjakortti- ja varaosaostokset. Jotta ostos oikeuttaisi bonukseen tai jäsenetuihin, sinun on tunnistauduttava jäseneksi kassalla Julan hyväksymällä tavalla.

2.2. Bonus lasketaan ostosummasta sen jälkeen, kun mahdolliset bonuspisteet tai alennukset on vähennetty. Jäsenenä saat yhden (1) bonuspisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Kun olet saavuttanut 250 pistettä, saat seuraavassa kuussa 5 euron bonusshekin, joka hyvitetään asiakasnumeroosi. Bonusshekki on voimassa 4 kuukautta ja sitä voi käyttää ostoksiin myymälöissämme tai verkkokaupassamme, mutta sitä ei voi vaihtaa käteiseksi. Tuotteita palautettaessa palautetaan myös kaikki tuotteen ostosta lasketut bonuspisteet.

2.3 Tervetuliaisbonus koskee uusia jäseniä ja annetaan viikon kuluessa liittymisestä JulaClub-jäseneksi. Bonus on voimassa 2 kuukautta ja voit hyödyntää sen verkkokaupassa tai tavaratalossa.

2.4. Jos asiakasnumerolla ei ole rekisteröity yhtään ostoa viimeisten 12 kuukauden aikana, pisteet nollataan.

2.5. Nykyinen pistesaldo on saatavissa Minun Sivuiltani.

3. Sopimuksen kesto ja jäsenyyden päättyminen

3.1. Voit irtisanoa JulaClub-jäsenyytesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

3.2. Jula voi irtisanoa sopimuksen 30 päivän irtisanomisajalla tai välittömästi, jos jäsenyyttä on käytetty väärin tai jos jäsen on olennaisesti rikkonut näiden Ehtojen mukaisia velvoitteitaan.

3.3. Jos yli 36 kuukauteen ei ole rekisteröity ostosta, Jula lopettaa jäsenyyden.

3.4. Jula pidättää oikeuden lopettaa tai keskeyttää JulaClub -jäsenkerhon tarjoamisen milloin tahansa.

4. Henkilötietojen käsittely jäsenenä

4.1. Jula käsittelee henkilötietojasi sopimuksen muodostamalla laillisella käsittelyperusteella hallinnoidakseen jäsenyyttäsi. Käsittelemämme henkilötiedot ovat nimi, osoite, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaus-/osto- ja maksutapahtumatiedot sekä asiakasnumero. Analysoimme ja tilastoimme myös ostamiasi tuotteita, jotta voimme parantaa kanta-asiakasklubiamme ja jäsenille tarjoamiamme etuja ja tarjouksia. JulaClubin jäsenenä käsittelemme henkilötietojasi myös markkinoidaksemme itseämme sinulle oikeutetun edun perusteella. Jula lähettää markkinointia sähköpostitse ja tekstiviestillä JulaClubiin liittyvistä eduista, alennetuista hinnoista ja muusta asiaankuuluvasta markkinoinnista.

4.2. Jula AB, organisaationumero 556250-6252, hallinnoi kerhoa ja on henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä.

4.3. Jula käsittelee henkilötietojasi Julassa ja Jula-konsernissa ja siirtää ne yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät niitä puolestamme. Jos osoitetietosi muuttuvat, saamme tietoja päivitetyistä tiedoistasi kolmansilta osapuolilta.

4.4. Henkilötietojasi käsitellään ja säilytetään niin kauan kuin Jula tarvitsee tietoja käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi, ellei laki edellytä pidempää säilytystä.

4.5. Sinulla on oikeus saada antamasi tiedot oikaistuksi, jos ne ovat virheellisiä. Sinulla on myös oikeus tietojen poistamiseen, jos niitä ei enää tarvita tarkoitettuun tarkoitukseen, oikeus saada pääsy meille antamiisi tietoihin, oikeus tietojen siirrettävyyteen jäsenyyssopimuksemme perusteella käsiteltyjen tietojen osalta ja oikeus rajoittaa tietyissä tapauksissa henkilötietojesi käsittelyä, joka suoritetaan oikeutetun edun perusteella. Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin peruuttamalla tilauksen lähettämässämme sähköpostiviestissä ilmoitetulla tavalla tai ilmoittamalla asiakaspalveluun, että et enää halua vastaanottaa markkinointikirjeitä.

4.5 Lue lisää Julan henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytännöstämme.

5. Yhteystiedot
Jula Finland Oy, Box 363, 532 24 Skara, Sweden

Jula Finland Oy - Y-tunnus: 3237192-2

Usein kysytyt kysymykset: https://www.jula.fi/asiakaspalvelu

Yhteydenottolomake: https://www.jula.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta

Ehdot ovat voimassa 28.9.2022 alkaen. Ehdot on päivitetty 23.8.2023.