Jula
screenreader_text_site_main_search

Kilpailuehdot - Sosiaaliset mediat

Jula Finland OY:n sosiaalisen median kilpailujen ehdot.

1. Kilpailun järjestää Jula Finland OY ("Jula Finland"), joka on osa Jula Holding AB -konsernia ("Jula-konserni"). Facebook/Instagram ei millään tavoin sponsoroi, mainosta tai hallinnoi kilpailuja.

2. Osallistumalla kilpailuihin hyväksyt Jula Finlandin kilpailusäännöt, ehdot ja henkilötietojen käsittelyn.

3. Henkilötietojen käsittely on selostettu Tietosuojakäytännössä.

4. Kilpailussa käyttämäsi Facebook-/Instagram-profiilin on oltava kyseisen yhteisön sääntöjen mukaisesti luotu. Valeprofiilit eivät saa osallistua kilpailuihin.

5. Kilpailijoiden on asuttava Suomessa ja oltava yli 18-vuotiaita.

6. Pidätämme oikeuden poistaa ja ilmoittaa julkaisut, jotka katsotaan laittomiksi tai muuten eettisesti tai moraalisesti loukkaaviksi.

7. Jula OY:n/Jula Finlandin työntekijät ja heidän sukulaisensa eivät saa osallistua Jula Finlandin sosiaalisen median kilpailuihin.

8. Jos kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailuehdotus, osallistumalla kilpailuun siirrät kilpailuehdotuksen tekijänoikeudet Jula Finlandille. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikki oikeutesi ehdotukseen lakkaavat ja että Jula-konserniin kuuluvat yritykset voivat käyttää ehdotusta ilman aikarajoitusta haluamallaan tavalla, mutta vain Julan normaalin toiminnan puitteissa ja Suomen lainsäädännön ja hyvän tavan mukaisesti.

9. Voittajan valitsee Jula-konsernin sisäinen tuomaristo. Tuomaristo valitsee voittajan kilpailuun osallistuneiden ehdotusten perusteella. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

10. Osallistumalla kilpailuun annat suostumuksesi siihen, että voimme julkaista ehdotuksesi verkkosivustollamme ja mainostaa ehdotustasi Julan markkinoinnissa.

11. Voittaja julkaistaan sillä kanavalla, jolla kilpailu järjestetään, ja voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta. Voittajan (voittajien) on 7 päivän kuluessa tästä ilmoitettava yhteystiedot ja osoite palkinnon toimittamista varten henkilökohtaisella viestillä. Jos voittaja ei ota yhteyttä Jula Finlandiin 7 päivän kuluessa voittajan julkistamisesta, Jula Finlandilla on oikeus valita uusi voittaja. Palkinto lähetetään 30 päivän kuluessa siitä, kun Jula Finland on saanut voittajan osoitetiedot

12. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

13. Palkintoa ei voi lunastaa käteisenä, eikä sitä voi vaihtaa muihin tuotteisiin, lahjakortteihin tai vastaavaan palkintoon. Voittaja maksaa mahdollisen voittoveron.

 
Jula-konsernin kilpailusääntöihin ja -ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuehtoihin, emme vastaa kirjoitusvirheitä ja teknisistä virheistä tai toiminnan menettämisestä, jos ongelma johtuu toisesta toimittajasta, kuten esim. Instagram ja tuotteen loppuunmyynnistä.
Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.