Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Kilpailuehdot

Jula Finland Oy:n kilpailujen ehdot ja säännöt

Jula Finland Oy:n kilpailujen ehdot ja säännöt

1. Kilpailun järjestää Jula Finland Oy ("Jula Finland"), joka on osa Jula Holding AB -konsernia ("Jula-konserni"). 

2. Osallistumalla kilpailuihin hyväksyt Jula Finlandin kyseistä kilpailua koskevat kilpailusäännöt, ehdot ja henkilötietojen käsittelyn.

3. Sosiaalisessa mediassa järjestetyt kilpailut eivät ole millään tavoin Meta Plattformsin (Facebook/Instagram) sponsoroimia, mainostamia tai hallinnoimia.

Kilpailussa käyttämäsi Facebook-/Instagram-profiilin on oltava kyseisen yhteisön sääntöjen mukaisesti luotu. Valeprofiilit eivät saa osallistua kilpailuihin.

4. Kilpailijoiden on asuttava Suomessa ja oltava vähintään 18-vuotiaita.

5. Pidätämme oikeuden poistaa ja ilmoittaa julkaisut, jotka katsotaan laittomiksi tai muuten eettisesti tai moraalisesti loukkaaviksi.

6. Jula-konsernin työntekijät ja heidän omaisensa eivät saa osallistua Jula Finlandin järjestämiin kilpailuihin.

7. Jos kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailuehdotus, osallistumalla kilpailuun luovutat kilpailuehdotuksen tekijänoikeudet Jula Finlandille. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikki oikeutesi ehdotukseen raukeavat ja että Jula-konserniin kuuluvat yritykset voivat käyttää ehdotusta ilman aikarajoitusta haluamallaan tavalla, mutta vain Julan normaalin toiminnan puitteissa ja Suomen lainsäädännön ja hyvän tavan mukaisesti.

8. Voittajan valitsee Jula-konsernin sisäinen tuomaristo. Tuomaristo valitsee voittajan kilpailuun osallistuneiden ehdotusten perusteella. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

9. Osallistumalla kilpailuun annat suostumuksesi siihen, että voimme julkaista ehdotuksesi verkkosivustollamme ja mainostaa ehdotustasi tai huomioida se Jula-konsernin markkinoinnissa.

10. Voittaja julkaistaan sillä kanavalla, jolla kilpailu järjestetään, ja voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta. Voittajan (voittajien) on 7 päivän kuluessa tästä ilmoitettava yhteystiedot ja osoite henkilökohtaisella viestillä palkinnon toimittamista varten. Jos voittaja ei ota yhteyttä Jula Finlandiin 7 päivän kuluessa voittajan julkistamisesta, Jula Finlandilla on oikeus valita uusi voittaja. Palkinto lähetetään 30 päivän kuluessa siitä, kun Jula Finland on saanut voittajan osoitetiedot Jos kyseessä on voitto yksittäisen tavaratalon järjestämässä kilpailussa, voittaja noutaa palkinnon kyseisestä tavaratalosta.

11. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

12. Palkinto/voittoa ei voi lunastaa käteisenä eikä sitä voi vaihtaa muihin tuotteisiin, lahjakortteihin tai vastaavaan palkintoon. Voittaja maksaa mahdollisen voittoveron.

13. Jula Finland Oy on vastuussa henkilötiedoista käsitellessään henkilötietojasi kilpailujen yhteydessä. Henkilötietojasi käsitellään laillisesti sopimusperusteisesti Julan ja sen tuotteiden markkinoimiseksi. Ota yhteyttä Jula-konsernin tietosuojavastaavaan osoitteessa [email protected], jos haluat kysyä lisää henkilötietojen käsittelystä. Osallistuessasi kilpailuihin sinulla on useita oikeuksia. Voit esimerkiksi pyytää henkilötietojesi poistoa, jos niitä ei enää tarvita kyseiseen tarkoitukseen, ja sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä sekä oikeuksistasi on tietosuojakäytännössä.

14. Jula Finlandin kilpailusääntöihin ja -ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

15. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuehtoihin emmekä vastaa kirjoitusvirheistä tai teknisistä virheistä emmekä toiminnan menettämisestä, jos ongelma johtuu toisesta toimittajasta, kuten esimerkiksi Instagramista, tai tuotteen loppuunmyynnistä.

Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Jula Finland Oy

 

 

Tavaratalojen kilpailujen säännöt ja ehdot

1. Kilpailun järjestää Jula Finland Oy, joka on osa Jula Holding AB -konsernia ("Jula-konserni").

2. Osallistumalla kilpailuihin hyväksyt Jula Finlandin kilpailusäännöt, ehdot ja henkilötietojen käsittelyn.

3. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on tietosuojakäytännössä.

5. Osallistujien on asuttava Suomessa ja oltava vähintään 18-vuotiaita.

6. Pidätämme oikeuden poistaa ja ilmiantaa vastaukset, jotka katsotaan laittomiksi tai muuten eettisesti tai moraalisesti loukkaaviksi.

7. Jula Finlandin työntekijät ja heidän omaisensa eivät saa osallistua Jula Finlandin järjestämiin kilpailuihin.

8. Jos kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailuvastaus, osallistumalla kilpailuun luovutat vastauksen tekijänoikeudet Jula Finlandille. Tämä tarkoittaa muun muassa, että kaikki oikeutesi vastaukseen raukeavat ja että Jula-konserniin kuuluvat yritykset voivat käyttää vastausta ilman aikarajoitusta haluamallaan tavalla, mutta vain Julan normaalin toiminnan puitteissa ja Suomen lainsäädännön ja hyvän tavan mukaisesti.

9. Voittajan valitsee Jula-konsernin sisäinen tuomaristo. Tuomaristo valitsee voittajan kilpailuun lähetettyjen vastausten perusteella. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

10. Osallistumalla kilpailuun annat suostumuksesi siihen, että voimme julkaista vastauksesi verkkosivustollamme ja mainostaa vastaustasi tai huomioida sen Julan markkinoinnissa.

11. Kilpailu jatkuu 10.3.2024 asti, ja sen jälkeen valitaan voittaja, johon otetaan yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voittajan/voittajien on seitsemän päivän kuluessa tästä ilmoitettava yhteystietonsa ja osoitteensa Julalle palkinnon toimittamista varten. Jos voittaja ei ota yhteyttä Jula Finlandiin seitsemän päivän kuluessa siitä, kun Jula Finland on ottanut voittajaan yhteyttä, Jula Finlandilla on oikeus valita uusi voittaja. Palkinto lähetetään 30 päivän kuluessa siitä, kun Jula Finland on saanut voittajan yhteystiedot. Kaikkien kilpailijoiden henkilötiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.

12. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

13. Palkintoa/voittoa ei voi lunastaa käteisenä, eikä sitä voi vaihtaa muihin tuotteisiin, lahjakortteihin tai vastaavaan palkintoon. Voittaja maksaa mahdollisen palkintoveron.

Jula-konsernin kilpailusääntöihin ja -ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuehtoihin emmekä vastaa kirjoitusvirheistä, teknisistä virheistä tai toiminnallisuuden heikentymisestä, jos ongelma johtuu toisesta toimittajasta, mukaan lukien loppuunmyynti.

Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota meihin yhteyttä.