Jula
screenreader_text_site_main_search

Vaikeuksia valita lahja? Ota varman päälle!

Jula-lahjakortti - täydellinen lahja, kun onnittelet jotakuta. Helppo, kätevä eikä mitään riskiä, että valitset väärän koon tai väärän värin...

Lahjakortilla lahjan saaja voi valita 15 000 tuotteen joukosta Julan laajasta valikoimasta tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Lahjakortti on voimassa sekä tavarataloissa, että verkkosivuillamme.

Näin Jula-lahjakortti toimii

Lahjakortin voi ostaa Jula-tavarataloista tai verkkokaupastamme. Verkosta voit myös ostaa digitaalisen lahjakortin, joka lähetetään vastaanottajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla valitsemanasi päivänä, sekä tarkistaa kortin saldon.


Vinkki! Valitse sähköposti, kun ostat digitaalisen kortin ja haluat luovuttaa sen henkilökohtaisesti. Saat kortin pdf-muodossa ja voit tulostaa sen tulostimellasi. Voit tietenkin lähettää sen myös sähköpostitse.

Jula-lahjakortti on voimassa viisi vuotta latauspäivästä. Käyttäjän ei tarvitse ostaa koko summaa kerralla, vaan jäljellä oleva summa jää kortille. Kortin saldoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kadonneita kortteja ei korvata. 14 päivän peruutusoikeus verkkokauppaostoksissa.

Asiakkaiden suosikkeja:

ANSL
MEECM
KAOT
RYOBP
BOSC
MAKI
FISK

Suosittuja tuotteita juuri nyt