Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Fiskars - kestäviä tuotteita arkeen

Fiskars on kaikille suomalaisille tuttu brändi, jonka tarina juontaa juurensa aina vuoteen 1649. Yritys on tunnettu korkealaatuisista ja käytännöllisistä arjen tuotteistaan, jotka tuovat helpotusta niin kotiin, keittiöön, puutarhaan kuin ulkotöihin. Fiskarsin vahvuuksiin kuuluvat kestävä suunnittelu ja sitoutuminen parantaakseen ihmisten jokapäiväistä arkea laadukkaiden tuotteiden avulla.

Julan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Fiskarsin huippulaadukkaita tuotteita, jotka ovat tulleet tutuiksi monille suomalaisille perheille. Olit sitten etsimässä tyylikästä veitsitelinettä, monipuolisia keittiövälineitä, laadukkaita kattiloita, tarkkoja ja teräviä saksia, kestäviä paistinpannuja, käytännöllisiä juustohöyliä tai tyylikkäitä aterinsettejä, Fiskarsin monipuolinen valikoima vastaa tarpeitasi.

Ulkotöihin Fiskars tarjoaa myös laadukkaita lumilapioita ja lumikolia, jotka ovat luotettavia kumppaneita talven haasteissa. Nämä tuotteet on suunniteltu kestämään ja helpottamaan lumitöiden tekoa.

Hanki Fiskarsin laadukkaat ja toimivat tuotteet nyt edullisesti Julan verkkokaupasta. Tutustu valikoimaamme ja tilaa suosikkisi kätevästi verkosta tai lähimmästä Julan tavaratalosta.

Fiskars

37 Tuotteet