Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Black Friday ja Cyber Monday 2024

Black Friday tulee taas marraskuussa 2024! Black Friday eli Musta perjantai on vuosittainen myyntitapahtuma ja vuonna 2024 se järjestetään perjantaina 29. marraskuuta. Tämän jälkeen pääset myös nauttimaan Julan Cyber Mondaysta. Cyber Monday on aina Black Fridayta seuraava maanantai. Vuonna 2024 Cyber Monday on 1. joulukuuta. 

Löydät jälleen parhaat Black Friday -tarjoukset Julasta. Black Friday ja Cyber Monday ovat erinomaisia ajankohtia tehdä todellisia huippulöytöjä. Löydät Black Friday -tarjoukset sekä tavarataloistamme että verkkokaupasta, mutta muista olla nopea! Tarjoustuotteita on vain rajoitettu määrä. Kannattaa siis tutustua Julan Black Friday -tarjouksiin jo hyvissä ajoin ja lisätä suosikkituotteet kätevästi Ostoslistalle. Julkaisemme Black Friday -tarjoustuotteet tällä sivulla, joten palaathan takaisin lähempänä ajankohtaa. Odotellessa voit tutustua voimassa oleviin tarjouksiimme.

Muista liittyä myös JulaClubin jäseneksi, jolloin saat 5 euron liittymiskupongin (viikon kuluessa) ja bonuksia kaikista ostoksistasi.

 Tervetuloa tekemään huikeita Black Friday -löytöjä Julan tavarataloihin ja verkkokauppaan!