Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Valosarjoilla tunnelmaa sisälle ja ulos

Iltojen pimetessä kotia tai pihaa on mukava koristella valosarjoilla ja tunnelmallisella valaistuksella. Valikoimastamme löydät valosarjoja, joiden avulla luot viihtyisän tunnelman sisä- ja ulkotiloihin. Katsotaan kuitenkin aluksi...

Kuinka paljon sähköä valosarja kuluttaa?

Valikoimamme LED-valosarjat kuluttavat paljon vähemmän sähköä kuin tavalliset kodinkoneet. Esimerkiksi:

  • Jos käytät 1 500 W hiustenkuivaajaa viisi minuuttia, kulutat enemmän sähköä kuin 5 W valosarja vie koko vuorokauden aikana!
  • Jos käytät 700 W imuria puoli tuntia, kulutat yhtä paljon sähköä kuin kymmenen 5 W valosarjaa vie kuudessa tunnissa!
  • Jos katsot tunnin 75 W televisiota, kulutat yhtä paljon sähköä kuin hurjat viisitoista 5 W valosarjaa!

Paljonko valosarjan päällä pitäminen maksaa?

5 W valosarjan päällä pitäminen 8 tuntia päivässä kuukauden ajan maksaa noin 18 senttiä (jos sähkö maksaa 15 senttiä/kWh).


EKVIP Connectable System – tee oma valojärjestelmä

EKVIP Connectable System -sarja sisältää paljon erilaisia laajennettavia valosarjoja ja lisävarusteita. Voit rakentaa helposti ihan oman järjestelmän, jonka avulla luot haluamasi valaistusratkaisun. 


Kolme hyvää syytä valita 31 V EKVIP-järjestelmä

1. Järjestelmässä on paljon erilaisia valosarjoja ja lisävarusteita tavallisista valosarjoista valoverkkoihin ja -köynnöksiin.

2. Valosarjat on hyväksytty ulkokäyttöön (IP44), ja niitä voi käyttää pihalla ja puutarhassa joulusesongin aikaan!

3. Valosarjat ovat laajennettavia, ja kaikissa tuotteissa on liitännät, joiden avulla voit yhdistää koko 31 V -sarjan tuotteita ja lisävarusteita toisiinsa.

EKVIP Connectable System 31 V

Miksi valitsisit 230 V EKVIP-järjestelmän?

1. Erikoispaksu kumikaapeli, jonka ansiosta valosarjaa voi käyttää ulkona ympäri vuoden!

2. Se toimii 230 V:n jännitteellä (tavallinen sähköpistoke), joten voit yhdistää toisiinsa niin monta valosarjaa kuin haluat.

3. Valosarjat ovat laajennettavia, ja kaikissa tuotteissa on liitäntä, jonka avulla voit käyttää 230 V -sarjan kaikkia valoja ja lisävarusteita yhdessä.

EKVIP Connectable System 230 V

Valosarjat ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön hyväksytyillä valosarjoillamme voit valaista pihaa ja julkisivua ja luoda ikioman talvimaisemasi. Tarkista kaupassa, että valoissa on lumihiutalesymboli. Siitä tiedät, että ne on hyväksytty ulkokäyttöön.


Valosarjat sisäkäyttöön

Tunnelmavalaistuksen avulla on paljon helpompaa päästä oikeaan tunnelmaan talvella. Sisäkäyttöön tarkoitettujen valosarjojen valikoimastamme löydät kaiken mukavan luodaksesi juhlatunnelman kotiisi. Tarkista, että valosarjassa on talosymboli. Siitä tiedät, että se on tarkoitettu sisäkäyttöön.


60 Tuotteet

Olet nähnyt 40 / 60 tuotteesta