Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Tuotteet ja vinkit lämpimämpään kotiin

Miten saat lämpimämmän kodin? Tätä monet kysyvät kylmempinä kuukausina – sekä omakotitalossa että huoneistoissa asuvat. Siksi olemme koonneet yksinkertaisia vinkkejä ja älykkäitä lämpötuotteita sinulle, joka haluat lämpimämmän kodin!

Lämpöpatteri – joustavaa ja huoltovapaata lisälämpöä

Tarvitsetko hieman lisälämpöä makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, kun sää on kylmimmillään? Sähkö- ja öljypatterit ovat huoltovapaita, helposti siirrettäviä ja joustavia lämmittimiä, joita on helppo siirtää ympäriinsä sinne missä niitä tarvitaan, kun niitä tarvitaan. Monet versiot voidaan myös asentaa seinälle, kun haluat pysyvän lämmityksen sähkölämmitteiseen taloon.

 

Milloin lämpöpatteri sopii lämmönlähteeksi?
• Lisälämmöksi sähkölämmitteiseen taloon

• Sinulle, joka haluat huoltovapaan ja siirrettävän lämmönlähteen

Vinkki!

Maksimoi lämmitysteho antamalla ilman kiertää patterin ympärillä. Älä esimerkiksi laita sohvaa suoraan patterin eteen – siirrä sitä hieman kauemmas tai kokonaan toiseen paikkaan!

Lämpöpuhaltimet – kun sinun on lämmitettävä nopeasti

Lämpöpuhaltimet ovat vaihtoehto silloin, kun tiloja on lämmitettävä nopeasti ja matalasta lämpötilasta. Ne sopivat erityisen hyvin esimerkiksi työskenneltäessä kylmissä autotalleissa, työpajoissa ja remontin aikana. Lämpöpuhaltimissa on myös konvektoripattereita ja pattereita, joissa on sisäänrakennetut puhaltimet, jotka levittävät lämpöä.

 

Lämpöpuhaltimet sopivat:
• Nopeaan lämmitykseen matalista lämpötiloista

• Tiloihin, kuten autotalliin, verstaisiin ja remontoinnin yhteydessä

Hyvä tietää!

Lämpöpuhallin, jossa on PTC-elementti mukauttaa tehon ympäristön lämpötilan mukaan, mikä vähentää tarpeetonta energiankulutusta.

Lämpöpumppu – mukavaa, modernia ja edullista lisälämpöä

Lämpöpumpulla voit vähentää sähkökustannuksiasi jopa 40 %, jos sinulla on sähkölämmitteinen talo ja haluat tulla valmiiksi lämmitettyyn taloon. Nämä ovat vain kaksi lämpöpumpun asentamisen eduista. Ilma/ilma-mallimme lämmittävät sisäilmaa, jonka puhallin levittää huoneeseen.

”Lämpöpumpulla voit vähentää sähkökustannuksia jopa 40 %, jos sinulla on suorasähkö.”

Kaminapuhallin – ota kaikki hyöty irti takasta

Saa enemmän irti kamiinasta, takasta tai tulisijasta täydentämällä sitä oikeilla varusteilla. Takkavälineet ja sytytysapu ovat itsestäänselvyyksiä, mutta tehokkain tarvike on takkapuhallin. Se asetetaan takkaan lämmön levittämiseksi huoneeseen. Mikä parasta, se toimii takan lämmöllä – virtaa ei tarvita!

33 Tuotteet

33 Tuotteet