Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Toimiva talvipukeutuminen

Oikeilla talvivaatteilla voit nauttia talvesta palelematta! Pue päällesi lämpimät talvivaatteet ja unohda tunnottomat varpaat ja paleltuneet korvat. Julasta löydät kaikki vaatteet talvisäähän. Meiltä ostat mukavat takit, lämpimät asusteet ja kestävät talvikengät aina edullisesti.

Kunnolliset ulkovaatteet

Talvella tarvitaan monenlaisia ulkovaatteita tilanteen ja lämpötilan mukaan.Talvivaatteissa on erilaisia ominaisuuksia ja huomio kannattaa kiinnittää vaatteiden vuoraukseen, kestävyyteen, materiaaliin, vedenpitävyyteen ja heijastaviin yksityiskohtiin.

Muista kerrospukeutuminen

Muutama lämmittävä kerros, kuten fleece-takki ja aluskerrasto, ovat tarpeellisia erityisen kovalla pakkasella. Kerrospukeutuminen toimii myös silloin kun haluat valita kevyemmän takin.

Pidä jalat lämpiminä

Pue jalkaasi vedenpitävät, vuorelliset kengät. Näin pärjäät pidempiäkin aikoja hangessa ja loskassa. Moni laittaa myös lämpösukat jalkaan, jotta jalat pysyvät lämpiminä

Älä unohda talviasusteita

Täydennä talven asukokonaisuutta lämpimillä asusteilla. Valikoimastamme löydät erilaisia pipoja, tuubihuiveja, hanskoja ja muita lämmittäviä tuotteita aina edulliseen hintaan. Näin kylmettyneet sormet ja punaiset korvat ovat muisto vain!