Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Talvijuhlien koristelu - 5 vinkkiä onnistuneeseen iltaan

Talvikausi tarjoaa monia mahdollisuuksia kokoontua ja juhlia yhdessä. Juhlava kattaus, joustavat kalusteet ja valaistu, kutsuva sisäänkäynti luovat nopeasti oikean tunnelman talven juhliin. Tässä ovat vinkkimme siitä, miten voit muuttaa kotisi juhlatilaksi tänä jouluna ja uutena vuotena.

1. Kalusta joustavasti kokoontaitettavilla tuoleilla ja kokoontaitettavilla pöydillä

Kalusta joustavasti, jotta sekä vieraat että herkut löytävät paikkansa joulu- ja uudenvuodenjuhlissa! Kalustaminen monille vieraille voi olla haastavaa, mutta kokoontaitettavat huonekalut helpottavat sitä. Kokoontaitettavat tuolit ja pöydät on helppo ottaa esiin, ja ne voidaan voidaan nopeasti kasata ja kerätä pois juhlien jälkeen.

2. Säihkyvä kattaus jouluksi ja uudeksi vuodeksi

Yllätä vieraasi säihkyvällä kattauksella jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Koristele pöytä lyhdyillä, valosarjoilla, ylellisillä lautasliinoilla ja paikkakorteilla. Vaikkapa kuusenhavujen ja piparkakkujen kanssa? Maksimoi kokemus kaikille aisteille – vain mielikuvituksesi asettaa rajat!

3. Juhlatunnelma puutarhassa

Kun puutarhassa on loistava juhlatunnelma, talven juhlat voivat alkaa jo ulkona. Laita soihtuja ja lyhtyjä puutarhapolkujen varrelle, ripusta tunnelmallinen jouluseppele ulko-oveen ja valosarjoja sisäänkäyntiin. Kun vieraat saapuvat, voitte nauttia lämmittävän tervetuliaisdrinkin ulkona soihtujen ja kynttilöiden keskellä.

4. Tarjoa vaikuttava illallinen

On aika tuoda esiin sisäinen mestarikokkisi! Jouluaatto tai uudenvuodenaatto on loistava tilaisuus tarjota erityisen juhlallinen ateria. Valmistelut ja keittiökoneet helpottavat ruoanlaittoa suurelle seurueelle. Yleiskone on suuri apu, kun haluat valmistaa erilaisia ruokia nopeasti ja leipoa omaa leipää. Lämpölevy pitää ruoan lämpimänä koko illallisen ajan.

5. Valmistele jälkisiivous

Loppu hyvin, kaikki hyvin! Pienellä valmistelulla ja tuotteilla jopa juhlien jälkeinen siivoaminen voi olla ilo. Valmistaudu etukäteen ripustamalla pussit roskia ja kierrätystä varten. Varmista myös, että pölynimuri, liina ja siivousvälineet ovat käden ulottuvilla. Ota suklaapala ja käynnistä soittolista, ja kotisi on hetkessä kiiltävän puhdas. 

250 Tuotteet

250 Tuotteet

Olet nähnyt 40 / 250 tuotteesta