Jula
screenreader_text_site_main_search

Säilytystilaa ja varasto puutarhassa

Kerää puutarhatavarasi varastovajaan, tyynylaatikkoon tai autotallitelttaan! Kun puutarhassa on varasto ja muita säilytystiloja, voit luoda nopeasti miellyttävän ulkoilmaympäristön. Tässä on muutamia älykkäitä ratkaisuja puutarhaan ja terassille.

Mitä tarvitsen puutarhan säilytykseen?

Työkaluvaja – puutarhatyökaluja, koneita ja grilliä varten.
Varastovaja – pieni varasto pienemmille tonteille ja terasseille.
Tyynylaatikko – helposti saatavilla oleva säilytyspaikka tyynyille.
Autotalliteltta – ajoneuvojen ja koneiden lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen varastointiin.
Peitteet ja pressut - suojaa tavarasi säältä ja tuulelta.

Pitäisikö minun hankkia suuri työkaluvaja vai pienempi varastovaja?

Työkaluvaja puutarhatyökaluja, koneita ja työkaluja varten
Oletko kyllästynyt puutarhassasi lojuviin puutarhatyökaluihin? Hanki työkaluvaja! Vapaasti seisovalla varastolla saat järjestäytyneen keräyspisteen työkaluillesi - täydellinen koneiden, työkalujen, lapioiden ja haravoiden säilytykseen.

Varastovaja - pieni varasto puutarhaan ja terassille
Varastovaja - ihanteellinen terassille tai pienelle nurmikolle! Jos etsit säilytystilaa pihatielle tai pieneen puutarhaan, varastovaja on hyvä ratkaisu. Sen avulla voit laittaa grillin, roskikset, lehtipuhaltimen ja kumisaappaat pois - ja saada tontin nopeasti järjestykseen. 

Tyynylaatikko - säilytä tyynyjä ja leluja

Tyynylaatikossa voit säilyttää tyynyt, peitot ja tyynyt yön yli. Valitse tilava tyynylaatikko, jos haluat siihen mahtuvan myös leluja ja muuta puutarhatavaraa. Pienempi malli tai yhdistetty tyynylaatikko ja penkki sopii pienemmälle terassille tai parvekkeelle.

"Valitse tilava tyynylaatikko, jos haluat sinne mahtuvan myös leluja ja muuta puutarhatavaraa."

Joskus suojapeite tai pressu riittää

Pressut ja suojapeitteet ovat nopea ja helppo tapa säilyttää puutarhatarvikkeita! Vettä hylkivä ja UV-säteilyä kestävä suojapeite on fiksu ratkaisu, kun haluat peittää grillin, polkupyörät, ruohonleikkurin ja ulkokalusteet, kun ne eivät ole käytössä.

Vinkki!

Olet tehnyt polttopuita? Suojapeitteen avulla voit pitää ne kuivana.

Autotalliteltta - siirrettävä autotalli ajoneuvoille ja koneille

Talliteltassa voit säilyttää autoa, venettä, polkupyöriä, puita ja paljon muuta pitkän tai lyhyen aikaa. Varastoteltta on erinomainen vaihtoehto niille, joilla ei ole autotallia tontillaan tai jotka eivät halua ajaa leikkuria autotalliin jokaisen leikkuun jälkeen.

Ehkä et halua ajaa ruohonleikkuria autotalliin, haluat pitää polkupyöriäsi suojassa talven aikana tai saada puutarhakalusteet suojaan?