Jula
screenreader_text_site_main_search

Pakkaa auto talvilomalle

Suunnitteletko hiihtomatkaa tai talvilomaa autolla? Kun matkalle on tulossa paljon tavaraa mukaan, on tärkeää pakata oikein ja tehdä autoilusta mahdollisimman turvallista. Annamme tässä vinkkejä kattolaatikoista ja taakkatelineistä, jotka tekevät pakkaamisesta sujuvampaa. Hyvää matkaa!

Näin pakkaat auton älykkäästi – neljä vinkkiä

• Pakkaa painavimmat tavarat tavaratilan pohjalle, jotta auton painopiste on matalalla.
• Matkatavarat eivät saa ulottua selkänojien yläpuolelle – se voi olla vaarallista voimakkaassa jarrutuksessa.
• Hanki kattolaatikko, jos sinulla on paljon matkatavaroita tai jos otat sukset mukaan.
• Varmista, että pääset helposti käsiksi tavaroihin, jotka ovat tärkeitä pysähdyksen tai onnettomuuden sattuessa.

Minkä kattolaatikon valitsisin?

Valitse kattolaatikko tarpeen mukaan! Jos olet pakkaamassa sukset mukaan, tarvitaan luultavasti kattolaatikko, joka on yli 200 cm pitkä, mutta joka voi olla melko matala. Jos haluat tilaa suurille repuille ja laukuille, kannattaa valita kattolaatikko, joka on korkeampi kuin 35 cm ja tarjoaa käyttöösi useita litroja!

”Muista tarkistaa auton kokonaiskorkeus kattolaatikon kanssa. Olisi ärsyttävää, jos ette pääse sisään tai ulos autotallista kattolaatikon kanssa.”

– Tuote kattolaatikon omistaja, joka oli hieman liian hätäinen...

Kuinka kattolaatikko kannattaa pakata

Kattolaatikko kannattaa pakata mahdollisimman kevyesti, koska paino vaikuttaa auton ajo-ominaisuuksiin. Sukset, vaatteet ja kangaskassit ovat esimerkkejä tavaroista, jotka sopivat hyvin kattolaatikkoon pakattaviksi. On tärkeää varmistaa kuormaliinoilla, että tavarat eivät liiku ympäriinsä ajon aikana tai lennä ulos laatikosta äkkijarrutuksessa.

Muista!

Tarkista kattolaatikon, taakkatelineiden ja auton katon enimmäispaino, jotta ne eivät ylity.

Kuinka asennan kattolaatikon?

Kattolaatikko asennetaan taakkatelineisiin eli kattotelineisiin. Pyydä joku auttamaan ja nostamaan kattolaatikon molemmista päistä, kun se nostetaan auton katolle. Monet laatikoistamme voidaan sitten kiinnittää mukana tulevilla yleiskiinnikkeillä ilman lisätyökaluja. Varmista, että kattolaatikko osuus keskellä auton kattoa lumen kasautumisen välttämiseksi.

”Tarkista, että takaluukun voi avata ennen kuin kiinnität kattolaatikon. Et varmasti halua ikäviä vaurioita maaliin ja koriin.”

– Auton omistaja, joka teki arvokkaan virheen.

Olet nähnyt 40 / 70 tuotteesta