Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Neljä tapaa sytyttää grilli

Mikään ei voita hiiligrillin tuoksua, ja tämän ihanan kesäperinteen voi herättää henkiin monilla tavoilla. Tässä on neljä vinkkiä grillin sytyttämiseen. Kokeile niitä ja katso, mikä toimii parhaiten!

Huomioitavaa!

Sytytä grilli ajoissa! Täydellisen hiilloksen syntymiseen voi kulua jonkin aikaa. Hyvä peukalosääntö on, että grilli kannattaa sytyttää puoli tuntia ennen grillaamisen aloittamista.

1

Grillisytytin – haarukka

Haarukkamallisella grillisytyttimellä saat nopeasti hiilloksen syntymään. Työnnä se hiilten tai brikettien alle ja odota, että ne alkavat hehkua.


2

Grillisytytin – piippu

Piippusytytin on todella suosittu, koska se on helppokäyttöinen ja tuloksena on tasainen hehku. Laita sen alle paperia, täytä se grillihiilillä tai briketeillä ja sytytä! Kun hiilet tai briketit ovat harmaan tuhkan peitossa, kaada ne grilliin.


3

Sytytysneste

Jos saatavilla ei ole muuta apukeinoa, sytytysneste on yleinen (ja toimiva) tapa sytyttää hiiligrilli. Kaada sytytysnestettä grilliin, anna kuivahtaa ja käytä sytyttämiseen pitkää sytytintä, jotta et polta itseäsi.


4

Kaasupoltin

Tavallinen kaasupoltin on kätevä monella tapaa. Voit polttaa sillä pois rikkaruohoja, valmistaa crème brûléen tai sytyttää grillin! Osoita sillä hiiliä, pane kansi päälle ja jää odottelemaan hienoa hiillosta.


Nyt on aika sytyttää grilli!

51 Tuotteet

Olet nähnyt 40 / 51 tuotteesta