Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Mitä työvaatteita tarvitsen vaatekaapissa?

Riippumatta siitä, oletko kodinfiksaaja tai ammattimainen käsityöläinen, oikeiden työvaatteiden käyttö on tärkeää. Vain muutamalla vaatteella ja varusteella voit laatia perusvaatekaapin sisällön vaatteista, jotka on hyvä omistaa. Meiltä löydät vaatteet ja varusteet, jotka valmistavat sinut työpäivää varten!

Työhousut älykkäillä yksityiskohdilla

Työhousut voivat olla tärkein vaate koko työvaatekaapissa. Riippumatta siitä, haluatko maalata, nikkaroida tai korjata autoa, kestävät ja miellyttävät työhousut ovat A ja O. Jos käytät hyviä housuja harkituilla yksityiskohdilla, päivät voivat tuntua helpommilta, joustavimmilta ja miellyttävimmiltä!

Vinkki!

Valitse housut vahvistetuilla polvisuojataskuilla. Näin housut kestävät kauemmin ja voit asettaa niihin pari miellyttävää polvisuojaa.

Säänkestävä työtakki

Jos teet töitä sisätiloissa, kunnon työpaita pitää sinut lämpimänä kylminä päivinä. Jos vuorostaan teet ulkotöitä, on ehkä järkevää käyttää säänkestävää työtakkia, joka suojaa sateelta ja tuulelta. Kestävällä yläosalla selviät vaikeimmistakin työpäivistä!

"Muista tarkastaa, kuinka korkea vedenpitävyysarvo takilla on – mitä korkeampi arvo, sen paremmin se pitää vettä."

Työjalkineet, joita voidaan käyttää koko päivän

Anna jaloille rakkautta, jonka ne ansaitsevat! Jos johonkin tulee panostaa enemmän, niin se on työkengät. Tarkastamalla kenkien turvallisuusluokan voi sopivimpien työkenkien valinta olla helpompaa. Kategoria S1 sopii tavallisesti kodinfiksaajalle, joka etsii perussuojausta ja kategoria S3 on optimaalinen käsityöläiselle, joka vaatii maksimaalisen suojan. 

Vinkki!

Ortopedisiä pohjallisia käyttämällä seisomisesta koko työpäivän ajan tulee miellyttävämpää.

Varusteet, jotka on hyvä omistaa

Alapuolella on kuvattu useita vinkkejä sinulle, joka etsit varusteita, jotka on hyvä omistaa päivän aikana. Oikeilla varusteilla työpäivä voi olla miellyttävämpi, turvallisempi ja hauskempi!


Suojalasit – vähentää lastujen ja muiden esineiden aiheuttamaa silmävammanvaaraa.
Kuulosuojaimet – suojaa kuuloa meluisissa ympäristöissä. Valitse radiolla varustettu malli, ja saat lisäviihdettä päivän aikana!
Työkalulaukku – sinulle, jolla on paljon työkaluja ja tarvitset kätevän säilytyspaikan niille.
Huomioliivi – parantaa turvallisuutta, kun sinut nähdään hyvin.

195 Tuotteet

195 Tuotteet

Olet nähnyt 40 / 195 tuotteesta