Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Koristele puutarhasi ja luo viihtyisä keidas!

Koristele puutarhasi ja vietä enemmän laatuaikaa puutarhassa ja ulkotilassa. Haaveilet varmasti täydellisestä kotipihasta ja tunnelmallisesta ulkovalaistuksesta, infrapunalämmittimestä, puutarhakoristeista ja grillauspaikasta. Silloin sinulla on kaikki, mitä tarvitset ihaniin kesäpäiviin puutarhassasi!

Miten puutarhan ja terassin voi koristella?

Voit koristella puutarhasi helposti ja näppärästi ja luoda viihtyisän keitaan rentoutumista varten. Nappaa tästä muutamia vinkkejä:

  • Valaise ulkotila aurinkokennovalaisimilla
  • Lämmitä ulkotila infrapunalämmittimellä
  • Koristele ruukuilla, kukkalaatikoilla ja kasveilla
  • Luo alueita eri puuhille puutarhaan ja ulkotilaan

Aurinkokennovalaisin luo tunnelmaa

Aurinkokennovalaistus on fiksu valinta puutarhan, terassin tai ulkotilan valaisemiseen, koska se ei edellytä pistorasioita. Voit luoda tunnelmallisen pihapiirin yhdistelemällä erilaisia aurinkokennovalaisimia. Esimerkiksi:

  • Valaise puutarhapolut
  • Ripusta aurinkokennolamppu pöydän ylle
  • Sijoita pyöreä aurinkokennovalaisin terassille tai nurmelle ja tee illoista entistä viihtyisämpiä!

Vinkki!

Käytä apuna puutarhakasveja. Voit esimerkiksi valaista pensaita, puita ja kukkapenkkejä valoköynnöksillä, kohdevalaisimilla ja maapiikillä varustetuilla puutarhalampuilla.

Puutarhakoristeet luovat tunnelmallisen ulkotilan

Yksityiskohdat ratkaisevat. Aurinkovarjo, kukkateline, valoköynnökset, ruukut ja istutukset koristavat kauniisti puutarhaasi. Kun olet koristellut pihasi valmiiksi, voit ottaa rennosti ja nauttia kesästä mukavassa ulkotilassa.

Infrapunalämmitin antaa mukavaa lämpöä myöhäisiin kesäiltoihin

Pidennä kesäiltoja infrapunalämmittimellä tai terassilämmittimellä! Infrapunalämmittimen ansiosta voit nauttia terassista aina varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn ja pikkutunneille asti. Muista kuitenkin, että infrapunalämmittimiä on monenlaisia:

  • Riippuva malli saa terassin tuntumaan olohuoneelta.
  • Kun valitset kannettavan mallin, voit suunnata lämmityksen helposti sinne, missä sitä tarvitaan eniten.
  • Jos valitset suuren lämmittimen, sijoita se lähelle sohvaa ja kalusteita, jotta vieraat voivat nauttia sen lämmöstä!

Juhlateltta tai ylellinen paviljonki laajentaa ulkotilaa

Luo ulkotila, joka suojaa niin paahtavalta auringolta kuin viileältä kesäsäältäkin. Se on mukava paikka, jossa voi nauttia puutarhasta. Juhlateltta ja paviljongit ovat täydellisiä ratkaisuja, mutta voit luoda puutarhaan myös pienempiä ”keitaita” käyttämällä aurinkovarjoja ja aurinkopurjeita. Mieti, mihin kohtiin puutarhassa aurinko paistaa eniten ja missä paikoissa tarvitaan päivän aikana varjoa.

Vinkki!

Ajattele käytännöllisesti ja luo erillisiä alueita puutarhaan ja terassille. Voit rakentaa esimerkiksi ruokailuryhmän, istuinryhmän rentoutumista varten tai lasten leikkipaikan hieman sivummalle.

59 Tuotteet

Olet nähnyt 40 / 59 tuotteesta