Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Jouluinen koti koristelemalla

On aika ottaa esiin kauniit joulukuuset, kimaltelevat kynttilänjalat sekä pienet ja isot tontut. Älä enää odota, vaan loihdi kotiisi ihana joulutunnelma! Oletko perinteisen joulun ystävä ja haluat koristella kotisi klassikoilla? Vai haluatko laittaa esille vain muutaman koristeen? Tai ehkä haluat tehdä joulusta hauskan yllättävillä jutuilla? Meillä on hyviä vinkkejä kaikenlaisille koristelijoille!

Milloin joulukoristelun voi aloittaa?

Perinteinen (ja hieman tylsä) vastaus on, että joulukoristeet voi ottaa esiin ensimmäisenä adventtisunnuntaina. Hauska vastaus on, että voit aloittaa juuri silloin kuin haluat – emme tuomitse 😉

Klassinen joulutunnelma 🎄

Jos kaipaat joka vuosi lämmintä joulutunnelmaa, sinun kannattaa koristella kotisi ajattomilla klassikoilla. Silloin joulutunnelma syntyy helposti! Näillä vinkeillä luot kotiisi erityisen viihtyisän joulun:

  • Parhaan joulutunnelman saat aikaan koristelemalla takan kauniisti joulusukilla ja kuusenhavuilla. Eikö sinulla ole takkauunia tai avotakkaa? Voit luoda saman tunnelman yhdistämällä koristeelliseen takanreunukseen koristetakan tai muutamia LED-valoja!
  • Yhdistele klassikkoja ja uusia trendejä! Voit yhdistellä perintökoristeita ja kestosuosikkejasi modernien koristeiden kanssa. Miltä näyttäisi, jos laittaisit esiin muutamia moderneja, kimmeltäviä joulukuusen palloja tai kauniin, trendikkään adventtitähden?

Vinkki!

Kuluneet joulukuusen valot voivat pilata kodikkaan joulutunnelman. Päivitä ne uusiin paristokäyttöisiin joulukuusen kynttilöihin, joissa ei ole hankalia johtoja ja jotka hohtavat aitojen steariinikynttilöiden tapaan!

Aloittelijan jouluvinkit 🌟

Oletko juuri muuttanut pois kotoa ja olet hankkimassa ensimmäisiä joulukoristeitasi? Ei hätää. Mukava joulutunnelma syntyy jo muutamalla koristeella:

  • Sinun ei tarvitse koristella jokaista ikkunaa, mutta kannattaa hankkia ainakin yksi adventtitähti tai adventtikynttilänjalka. Laita esille myös pari tonttua – se riittää hyvin!
  • Suostuteltiinko sinut hankkimaan joulukuusi? Pääset helpolla, kun ostat muovisen pop-up-joulukuusen, johon on integroitu valonauha. Koristele kuusi yhtenäisellä väriteemalla ostamalla valmis koristesetti. Kaunis joulukuusi on valmis hetkessä ilman suurta vaivaa!

Hauskoja jouluisia yksityiskohtia 🎅

Jouluna pidetään hauskaa! Kokeile uusia ideoita ja keksi hauskoja juttuja lapsia varten. Luo ainutlaatuinen joulutunnelma laittamalla esiin leikkisiä tai itsetehtyjä koristeita. Vapauta luovuutesi jouluna!

Napapiirin pikajuna joulukuusen ympärillä!

Voit koristella kuusen käyttämällä mielikuvitusta. Miltä näyttäisi, jos joulukuusen jalan ympärillä puksuttaisi joulujuna tai jos kuusenlatvassa liitäisi lentokone? Kuusen ei tarvitse olla täydellinen, vaan persoonallinen koristelu on hauskempi!

Kop kop, kuka täällä asuu?

Veikeä pikkutonttu on muuttanut tonttuoven taakse! Öisin tonttu on työn touhussa ja jättää lapsille hauskoja pikku jekkuja aamuksi. Tässä on tontun kolme suosikkikepposta:
• Tonttu on käynyt hiihtoretkellä tiskipöydällä ja luonut ladun jauhoihin.
• Tonttu on korvannut adventtikynttilänjalan steariinikynttilät porkkanoilla.
• Tonttu on piirrellyt paperille lasten väriliiduilla.

Vinkki!

Jos perinteiset tontut eivät ole sinun juttusi, voit sisustaa muilla jouluisilla hahmoilla. Esimerkiksi metsäkauriit tai pähkinänsärkijät luovat viihtyisää joulutunnelmaa hillitysti.

159 Tuotteet

Olet nähnyt 40 / 159 tuotteesta