Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Arvostelukäytäntö

Tuotearvosanojen ja arvostelujen tarkoituksena on osittain tarjota sinulle asiakkaana merkityksellistä ja riippumatonta tietoa muilta asiakkailta, jotta voit tehdä paremman ostoksen, ja osittain antaa meille arvokasta palautetta, jotta voimme kehittyä ja tulla entistä paremmiksi.

Varmistaaksemme, että arvostelut ovat aitoja ja ettei niitä ole manipuloitu, hyväksymme vain varmennettujen asiakkaiden arvostelut. Tämä tarkoittaa sitä, että vain asiakkaita, jotka ovat tehneet tilauksen verkossa tai asiakkaita, jotka ovat JulaClubin jäseniä ja jotka ovat tehneet offline-ostoksen, joka on digitaalisesti rekisteröity jäsenyyden kautta, pyydetään arvioimaan tuoteostoksensa. Myös muut offline-asiakkaat voivat arvostella ostamansa tuotteet, mutta heidän on pystyttävä todistamaan ostoksensa ja läpäistävä prosessi, johon kuuluu voimassa olevan kuitin esittäminen, ennen kuin heille annetaan mahdollisuus arvostella ostamansa tuote. Käytämme kolmatta osapuolta, TestFreaksia, joka teknisesti hallinnoi tätä. Heidän riippumattomat moderaattorinsa varmistavat myös manuaalisesti, että arvostelujen sisältö on merkityksellistä ja että ne noudattavat TestFreaksin arvosteluohjeita ennen niiden julkaisemista. Täältä voit lukea TestFreaksin ohjeet.

Julalle on tärkeää olla avoin ja näyttää kaikki aidot, asialliset ja merkitykselliset arvostelut riippumatta siitä, onko arvosana korkea vai matala ja onko teksti positiivista vai negatiivista. Kannustamme sinua asiakkaana jakamaan mielipiteitäsi ja kokemuksiasi tuotteistamme, olivatpa ne sitten myönteisiä tai kielteisiä.Tuotesivulla ja kategoriasivulla näkyvä luokitus on saatujen tuotearvioiden perusteella laskettu keskiarvo. Arvostelujen tulisi koskea vain ostettua tuotetta. Epäasiallisia arvosteluja ei julkaista ja ne voidaan poistaa järjestelmästä. Jula käyttää jatkuvasti arvostelujen sisältöä parantaakseen tuotetietoja, tuotteiden laatua ja tuotevalikoimaa. Jos sinulla on todiste ostoksesta ja haluaisit kirjoittaa tuotearvostelun, mutta sinulle ei ole annettu siihen mahdollisuutta, ota meihin yhteyttä täällä. Jos haluat ilmoittaa epäillystä manipuloidusta arvostelusta, ota meihin yhteyttä täällä.

Jula on hyväksynyt käytännön 13.9.2022