Jula
screenreader_text_site_main_search

Älykäs ulkovalaistus automatisoitua kotia varten

Älykäs ulkovalaistus pitää valot päällä vain tarvittaessa. Hämäräreleiden, ajastimien ja liiketunnistimien avulla voit luoda oman automaattisen kodin, joka sytyttää ja sammuttaa valot puolestasi - ja pitää samalla sähkölaskusi pieninä.

"Älykäs ulkovalaistus voi luoda turvallisuutta - liiketunnistin, joka sytyttää valon, kun havaitaan liikettä, pelottaa murtovarkaat!"

Liiketunnistimella varustetut valonheittimet – turvavalaistus sisäänkäynteihin ja ajoväylille

Turvavalaistus, jossa on liiketunnistin sisäänkäyntiä tai ajotietä varten, voi estää ei-toivotut vierailijat ja auttaa havaitsemaan toimintaa ja liikettä talon ulkopuolella. Useissa vaihtoehdoissa voit säätää valoherkkyyttä ja paloaikaa - tai valita mallin, jossa on robottipää, joka seuraa henkilöä valolla!

Vinkki!

Jos haluat turvavalaistuksellesi koristeellisemman ilmeen, on myös klassisia seinävalaisimia, joissa on sisäänrakennetut liiketunnistimet.

Hämärärele - automaattinen ja energiaa säästävä

Eikö olisi mukavaa, jos valot syttyisivät hämärässä ja sammuisivat aamunkoitteessa? Valikoimaamme kuuluu kiinteästi asennettavia hämäräreleitä ja sisäänrakennetuilla hämärätunnistimilla varustettuja LED-valoja, joita voit käyttää ulkovalaistuksessa.

Ajastin ulkovalaistukselle – aseta tarkat ajat

Jos haluat päättää, milloin valot syttyvät ja sammuvat, ulkoajastin on oikea ratkaisu. Asetat vain halutut sytytys- ja sammutusajat, ja ajastin hoitaa loput!

Vinkki!

Ajastin voi toimia myös turvavalaistuksena. Satunnaistoiminnolla varustettu ajastin sytyttää ja sammuttaa valot eri aikoina – täydellinen, jos olet poissa!

Onko aika varustaa talosi älykkäällä ulkovalaistuksella?