Mene suoraan sisältöönMene suoraan hakuunMene suoraan hakuun
Jula

Älykäs ulkovalaistus automatisoitua kotia varten

Älykäs ulkovalaistus pitää valot päällä vain tarvittaessa. Hämäräreleiden, ajastimien ja liiketunnistimien avulla voit luoda oman automaattisen kodin, joka sytyttää ja sammuttaa valot puolestasi - ja pitää samalla sähkölaskusi pieninä.

"Älykäs ulkovalaistus voi luoda turvallisuutta - liiketunnistin, joka sytyttää valon, kun havaitaan liikettä, pelottaa murtovarkaat!"

Liiketunnistimella varustetut valonheittimet – turvavalaistus sisäänkäynteihin ja ajoväylille

Turvavalaistus, jossa on liiketunnistin sisäänkäyntiä tai ajotietä varten, voi estää ei-toivotut vierailijat ja auttaa havaitsemaan toimintaa ja liikettä talon ulkopuolella. Useissa vaihtoehdoissa voit säätää valoherkkyyttä ja paloaikaa - tai valita mallin, jossa on robottipää, joka seuraa henkilöä valolla!

Vinkki!

Jos haluat turvavalaistuksellesi koristeellisemman ilmeen, on myös klassisia seinävalaisimia, joissa on sisäänrakennetut liiketunnistimet.

Hämärärele - automaattinen ja energiaa säästävä

Eikö olisi mukavaa, jos valot syttyisivät hämärässä ja sammuisivat aamunkoitteessa? Valikoimaamme kuuluu kiinteästi asennettavia hämäräreleitä ja sisäänrakennetuilla hämärätunnistimilla varustettuja LED-valoja, joita voit käyttää ulkovalaistuksessa.

Ajastin ulkovalaistukselle – aseta tarkat ajat

Jos haluat päättää, milloin valot syttyvät ja sammuvat, ulkoajastin on oikea ratkaisu. Asetat vain halutut sytytys- ja sammutusajat, ja ajastin hoitaa loput!

Vinkki!

Ajastin voi toimia myös turvavalaistuksena. Satunnaistoiminnolla varustettu ajastin sytyttää ja sammuttaa valot eri aikoina – täydellinen, jos olet poissa!

26 Tuotteet